Posted 6/17/2019-2:05pm-MK



Athletic Field Planning Subcommittee

of the Parks & Recreation Commission

Revised Meeting Agenda

Wednesday, June 19, 2019 @ 7:30 PM

Volunteer Room, Town Hall

REVISED AGENDA

- 1.) Call to Order 7:30 (5 mins)
- 2.) Welcome new members & introductions 7:35 (5 mins)
- 3.) Approve minutes of Thursday, June 6, 2019 meeting 7:40 (5 mins)
- 4.) Public communication 7:45 (15 mins)
- 5.) Old business 8:00 (30 mins)
 - a. Athletic field user/student interests and attitudes input/survey
 - b. Participation data update/status
 - c. Report structure/outline
- 6.) New business 8:30 (30 mins)
 - a. Select Board strategy session
 - b. Subcommittee organization
 - i. Roles & responsibilities
 - ii. Administration (web site; documents/resources; etc.)
 - iii. Other
 - c. Stakeholder engagement, intra-board communications & public input sessions
- 7.) Member reports 9:00 (15 mins)
- 8.) Next steps / actions discussion & prioritization 9:15 (15 mins)
- 9.) Adjourn 9:30 PM

NEXT MEETING: TBD