

## **Athletic Field Planning Subcommittee**

of the Parks & Recreation Commission

Meeting Agenda - Wednesday, August 14, 2019 @ 7:30 PM

13 Ayer Road, Harvard, MA Town Hall Meeting Room, Town Hall

## **AGENDA**

- 1.) Call to Order 7:30 (5 mins)
  - a. Recording of meeting reminder
- 2.) Approve minutes of June 19 & July 23 meetings 7:35 (5 mins)
- 3.) Public communication 7:40 (15 mins)
- 4.) Old business 7:55 (*45 mins*)
  - a. Workgroup Updates
    - i. Report Stu, Dan, Sharlene
    - ii. Users Sharlene, Ed, Joe
    - iii. Usage/Scheduling Joe
    - iv. Field Inventory Don, Keith, Dan
    - v. Field Management Karen, Abbie, Sharlene
    - vi. Comparisons/Benchmarks Dan, Joe
    - vii. Workflow/Web Site Joe, Dan
    - viii. Finances Dan
  - b. Other
- 5.) New business 8:40 (20 mins)
  - a. Subcommittee membership, administration & organization
  - b. Stakeholder engagement, intra-board communications & public input
  - c. Other
- 6.) Next steps / actions discussion & prioritization 9:00 (30 mins)
- 7.) Adjourn 9:30 PM

**NEXT MEETING:** 

August 28, 2019 @ 7:30 PM