

Athletic Field Planning Subcommittee

of the Parks & Recreation Commission

**Meeting Agenda** 

Wednesday, July 10, 2019 @ 7:30 PM

Volunteer Room, Town Hall

## AGENDA

- 1.) Call to Order 7:30 (2 mins)
- 2.) Welcome new members & introductions 7:32 (8 mins)
- 3.) Approve minutes of Wednesday, June 19, 2019 meeting 7:40 (5 mins)
- 4.) Public communication 7:45 (15 mins)
- 5.) Old business 8:00 (*30 mins*)
  - a. Workgroup Updates
    - i. Report Stu, Dan, Sharlene
    - ii. Users Sharlene, Ed, Joe
    - iii. Field Inventory Don, Keith, Dan
    - iv. Field Management Karen, Abbie, Sharlene
    - v. Comparisons/Benchmarks Dan, Joe
    - vi. Workflow/Web Site Joe, Dan
  - b. Other
- 6.) New business 8:30 (30 mins)
  - a. Subcommittee organization
    - i. Governance & administration
    - ii. Roles & responsibilities
    - iii. Tracking progress
    - iv. Stakeholder engagement, intra-board communications & public input sessions
  - b. Other
- 7.) Next steps / actions discussion & prioritization 9:00 (30 mins)
- 8.) Adjourn 9:30 PM

## NEXT MEETING: TBD