

Parks & Recreation Commission

Athletic Field Planning Subcommittee

Meeting Agenda

June 6, 2019 7:30 PM

Upper Town Hall Meeting Room

AGENDA

- 1.) Call to Order 7:30 (5 mins)
- 2.) Member Introductions 7:35 (10 mins)
- 3.) Subcommittee Organization 7:45 (10 mins)
- 4.) Review of Charges 7:55 (5 mins)
- 5.) Presentation of Information-Gathering Methodologies 8:00 (15 mins)
- 6.) Overview/Status of Current Data 8:15 (15 mins)
- 7.) Outstanding Task Discussion & Prioritization 8:30 (10 mins)
- 8.) Public Communication 8:40 (10 mins)
- 9.) Nomination of new members, referrals to P&R Commission 8:50 (10 mins)
- 10.) Roles & Responsibilities / Task Assignments 9:00 (10 mins)
- 11.) Discussion/Comments/Next Meeting/Next Steps 9:10 (20 mins)
- 12.) Adjourn 9:30 PM

NEXT MEETING: TBD